Sitemap for new.vh-vaerktoej.dk VH Værktøj Aps
VH Værktøj Aps

Harris propan og oxygen udstyr

Med udstyr fra HARRIS sparer du tid og forbedrer dit arbejdsmiljø

 

HARRIS er et unikt produkt til skære- og loddeopgaver, der udover at være økonomisk i drift også byder på mange andre fordele, som du kan læse mere om her på siden.

 

Færre dyseskift.

HARRIS high-speed dyser har en enestående konstruktion, som sikrer en høj skærehastighed. Hver dyse er individuelt flamme- og flowtestet på fabrikken. Det flade sæde giver mindre risiko for beskadigelser, færre driftsstop, og lader dig udføre arbejdet på kortere tid.

 

Hurtigere opvarmning.
Ved varmeopgaver kan HARRIS og kombinationen flaskegas/ilt give dobbelt så stor varmeafgivelse som acetylen/ilt. Resultatet er en hurtigere opvarmning af emnet og en reduceret arbejdstid. Med HARRIS-værktøj til flaskegas/ilt kan der leveres varmeudstyr på op til 223.000 kcal (259 kWh eller 934 MJ).

 

Bedre arbejdsmiljø.
Med HARRIS-værktøj opnår du en væsentlig støjreduktion og forbedrer samtidig arbejdsmiljøet, fordi NOx-niveauet reduceres. Mængden af nitrøse gasser (NOx) er op til tre gange større ved acetylen end ved propan. Derfor giver HARRIS en omgående miljøfordel.

 

Lettere håndtering.

Du kan spare mange penge årligt ved at skifte til flaskegas frem for acetylen. Flaskerne er i sammenligning med acetylenflasker lette at håndtere, og en 33 kg gasflaske rummer samme energimængde som 5 stk. 6,5 kg acetylenflasker. Det betyder færre flaskeskift og minimerer samtidig pladskravene.

 

Driftsbesparelser på værktøj.
Omkostninger til værktøj og dyser vil være begrænsede, da tilbageslag ved anvendelse af flaskegas/ilt praktisk talt er umuligt.

 

Beregningsgrundlag.
Beregn din egen individuelle besparelse ud fra de priser du giver i dag. Husk der ikke er flaskeleje på propangas flasker og at brændværdien for 1 kg propan svare til brændværdien af 1 kg Acetylen.

REHM svejsemaskiner
Elværktøj
Håndværktøj
Scantool
Inventar
Diverse hydraulik
Propan, ilt , co2, argon
Kemi
Skæreudstyr
Transportmateriele
Trykluftsudstyr
Nye Værktøjsmaskiner
Brugte Værktøjsmaskiner
Brugte Svejsemaskiner
Handelsbetingelser
ESAB
Firma Profil
Log ind
VH Værktøj ApS  •  Industrivej 51 • 6740 Bramming  •  Tlf.: 23 40 68 30 • 76 56 15 30  •